Під Верховною Радою скоєно розбійний напад

Під Верховною Радою скоєно розбійний напад

За твердженням ЗМІ, імовірно напад скоїв чоловік з наметового містечка під Верховною Радою

Як повідомляють fakty.ua, з посиланням на comments.ua, ввечері в суботу, 4 листопада, в Маріїнському парку Києва невідомий у військовій формі, імовірно з наметового містечка під Верховною Радою, пограбував і намагався зґвалтувати жінку. В даний момент злочинець не затриманий, тривають слідчі дії.

Повідомляється, що напад стався о 22:45. На жінку, яка сиділа на лавочці в очікуванні своєї подруги, накинувся чоловік у військовій формі захисного забарвлення. За заявою потерпілої, чоловік, за всіма ознаками перебував у нетверезому стані, схопив її, почав бити, відібрав у неї мобільний телефон і намагався її згвалтувати.

Однак випадкові перехожі злякали насильника, якийо втік в напрямку наметового містечка, розташованого під Радою. Жінка дісталася до найближчого магазину, співробітники якого викликали поліцію.

Прибулі на місце поліцейські почали розшукувати підозрюваного в околицях, включаючи наметове містечко під Верховною Радою, де імовірно він міг ховатися. Однак люди, які знаходилися в наметовому містечку, замість того, щоб сприяти правоохоронним органам, намагалися загрожувати постраждалій. В результаті злочинець так і не був затриманий, ведуться пошуки.

Повідомляється, що в результаті нападу у потерпілої був вкрадений мобільний телефон, їй також були нанесені легкі та середньої тяжкості ушкодження, зафіксовані правоохоронцями. В даний момент слідчі дії тривають.

Відзначимо, за даними редакції, це не перший випадок нападу біля наметового містечка. Однак в більшості випадків жертви відмовляються писати заяви.

Нагадаємо, під будівлею Верховної Ради триває акція протесту, організована низкою політиків і активістів, в ході якої учасники протесту, крім іншого, розбили наметове містечко. Незважаючи на заяви про мирний характер акції, її учасники регулярно влаштовують сутички з правоохоронцями і часто поводяться агресивно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: