Підприємець прибрав до рук 2,3 млн грн, виділених на будівництво очисних споруд під Києвом

Підприємець прибрав до рук 2,3 млн грн, виділених на будівництво очисних споруд під Києвом

Підприємцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень

Столичними правоохоронцями викрито приватного підприємця, який під час будівництва гідровузла мікрорайону Бортничі незаконно заволодів державними коштами у сумі понад 2 млн 390 тис. гривень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

«В ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом службової недбалості директора КП «Позняки-Інвест» під час будівництва очисних споруд у мікрорайоні Бортничі, встановлено, що 40-річний підприємець, виконуючи функцію підрядника під час виконання вказаних робіт, склав завідомо неправдиві документи щодо їх вартості. Так, відповідно до актів приймання будівельних робіт, які фактично не були виконані в повному обсязі, на рахунки підрядника в період березень 2011 – травень 2013 було зайво сплачено понад 2 млн 390 тис. гривень державних коштів», - йдеться в повідомленні.

Наразі підприємцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: