Після великого потопу на Лівобережці реконструюють зливну систему

Після великого потопу на Лівобережці реконструюють зливну систему
Потоп на дорозі біля станції метро «Лівобережна»
Фото: Інформатор

На реконструкцію зливної каналізації, яку реконструйовували до «Євробачення», виділять приблизно 248 млн гривень

Цього року на станції метро «Лівобережна» у Києві розпочнуть реконструкцію зливної каналізації. Про це під час брифінгу повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«Метро «Лівобережна» - в цьому році ми плануємо почати роботу з реконструкції зливової каналізації та заміни колектора», - сказав Давтян.

Голова КК «Київавтодор»  Олександр Густєлєв повідомив, що на реконструкцію виділять приблизно 248 млн гривень, і відбуватиметься вона приблизно 1,5-2 роки.

Нагадаємо, у Києві рух по вулиці Олени Теліги, де на перехресті з вулицею Кирилівською сталося руйнування дорожнього покриття поблизу шляхопроводу, відновлений.

Як повідомлялося, 23 липня після зливи жителі Києва «плавали» на машинах по вулиці Митрополита Шептицького біля станції метро «Лівобережна».

Директор аналітично-дослідницького центру «Інститут міста» Олександр Сергієнко під час прес-конференції у «Главкомі» розповів, що основними причинами затоплення Києва після дощів є засмічення зливних колодязів, надмірна кількість опадів, неправильно прокладена зливна каналізація, а також невихованість киян, які залишають за собою сміття.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: