У середу за три години у Києві випала тримісячна норма опадів

У середу за три години у Києві випала тримісячна норма опадів
Автобуси і автомобілі плавали по столичних дорогах 25 липня
Фото: Главком

За прогнозом синоптиків, сьогодні у Києві очікується погіршення погодних умов і продовження дощу

У середу, 25 липня, у Києві випала тримісячна норма опадів. Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук.

«Вчора протягом трьох годин ми отримали тримісячну норму опадів. Це аномальна кількість опадів за короткий проміжок часу. Виходячи з цього, дренажні системи фізично не впоралися з об'ємом води. В «Укравтодорі» присутні бригади, які постійно контролюють роботу зливосточних систем», - розповів він в ефірі телеканалу 112 Україна.

Також Ткачук попередив, що сьогодні, за прогнозом, очікується погіршення погодних умов і продовження дощу.

Окрім того, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій розповів, що протягом ночі рятувальники виконували роботи з розчищення повалених дерев та відкачування води.

«Після вчорашнього дощу ми мали проблемні місця в Солом'янському, Шевченківському, Святошинському районах. Всю ніч рятувальники виконували роботи з розчищення повалених дерев та відкачки води. На даний момент ситуація повністю під контролем, тривають ремонтні роботи на перетині вул. Кирилівської та вул. Теліги, повністю відкачано воду на Дорогожичах. На даний момент ремонтні бригади приступають до ремонту насосів, які працюють для видалення води. Ситуація під контролем, далі в плановому порядку будуть виконуватися роботи з розчищення дерев», - підсумував він.

Раніше «Главком» інформував, що найближчими днями погода суттєво не зміниться.

26 липня у Києві очікуються грози.

Нагадаємо, через грозу і дощ у Києві 25 липня виявилися затопленими численні підземні переходи, були повалені дерева, зламані дахи гаражів. 

На вулиці Олени Теліги внаслідок сильної зливи частково обвалився насип під конструкцією шляхопроводу через вулицю Кирилівську.

Повідомлялося, що в КМДА вирішується питання щодо подальшої долі моста.

Також аеропорт «Київ» перетворився на «річковий вокзал».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: