Податковий борг киян за нерухоме майно перевищив 18 млн грн

Податковий борг киян за нерухоме майно перевищив 18 млн грн

Заборгованість мають більше 7,5 тис. платників податку

Станом на кінець березня 2018 року, більше 7,5 тисяч платників податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки мають загальну податкову заборгованість у розмірі 18,7 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Києві.

«При чому, з вказаної кількості платників – більше 2,9 тисяч осіб мають заборгованість, що не досягає 1020 гривень», – повідомила в ході розширеного засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) начальник ГУ ДФС у м. Києві Людмили Демченко.

За словами керівника столичного управління фіскальної служби, що стосується рухомого майна, то з жовтня 2017 року в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна було зареєстровано податкову заставу на суму податкового боргу 5,7 мільйонів гривень. Тобто це майно – здебільшого автомобілі – підпало під арешт.

З метою запобігання утворення боргу фіскальна служба столиці постійно проводить роботу з платниками, які мають податкову заборгованість. «Від початку року, робота з боржниками Києва дозволила мобілізувати до місцевого бюджету понад 85,5 мільйонів гривень», – повідомила Демченко.

Як повідомлялося, станом на 1 березня 2018 року заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ «Київенерго» збільшилась на 437 млн грн до 5,62 млрд грн. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: