Погіршення погодних умов: водіям Київщини радять утриматися від далеких поїздок

Погіршення погодних умов: водіям Київщини радять утриматися від далеких поїздок

Автодорівці Київщини закликають автовласників бути особливо уважними

За прогнозами Укргідрометцентру, в Київській області до кінця доби 14 січня, вночі та вранці 15 січня пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини (І рівень небезпечності, жовтий). Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Київській області.

Автодорівці Київщини звертаються до автовласників бути особливо уважними у період ускладнення погодних умов.

«Дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху. По можливості утримуйтесь від поїздок власним транспортом на далекі відстані під час погіршення погодних умов. Під час планування своїх маршрутів зважайте на прогнози синоптиків», - радять водіям.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах Київської області слід звертатись на номер гарячої лінії (044) 200-04-70 та (044) 275-67-44 цілодобово.

Як повідомлялося, до кінця доби14 січня, вночі та вранці 15 січня у Києві очікуються пориви вітру 15-20 м/с та хуртовинаю

Синоптик Наталка Діденко повідомила, що в Україну прийшов атмосферний фронт. Поступово опади переміщуватимуться у східному напрямку. Надвечір 14 січня у столиці також з'являться опади у вигляді снігу чи мокрого снігу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: