Поліція викрила на Печерську організаторів інтимного бізнесу (фото)

Поліція викрила на Печерську організаторів інтимного бізнесу (фото)
Поліція провели обшуки в готельному номері
Фото: Нацполіція

«Дорослі» розваги коштували клієнтам від 1000 до 5000 гривень за годину

Працівники управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у Києві спільно зі слідчими Печерського управління поліції та співробітниками Київської місцевої прокуратури №6 припинили злочинну діяльність групи осіб, члени якої налагодили надання послуг сексуального характеру повіями за грошову винагороду.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Правоохоронці встановили, що головний фігурант незаконного бізнесу - 31-річний киянин та його 37-річний спільник. Чоловіки розмістили в Інтернеті оголошення про надання секс–послуг та підшукували для цього привабливих дівчат, які погоджувалися «обслуговувати» клієнтів. Окрім того, організатори також самостійно знаходили любителів «полунички», розповсюджуючи візитні картки з відповідним змістом.

Для зустрічі повій з клієнтами зловмисники заздалегідь бронювали готельні номери. Вартість надання інтимних послуг коштувала від 1000 до 5000 гривень, із них 50% «заробітку» дівчата залишали собі, а решту - віддавали організаторам особисто або перераховували на банківські картки.

Під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігурантів та готельного номеру правоохоронці вилучили докази злочинної діяльності: чорнові записи, гроші, комп’ютерну техніку та телефони. Також правоохоронці виявили та вилучили у підозрюваних 300 г наркотичної речовини, зовні схожої на канабіс, яку відправили на експертне дослідження. 

Фігурантам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: