Поліція заблокувала проїзд учасників акції протесту до Кабміну (відео)

Поліція заблокувала проїзд учасників акції протесту до Кабміну (відео)
Поліція перекрила вулицю Грушевського
Фото: скріншот відео

Що відбувається у центрі Києва

У центр Києва з’їхалися підприємці з усієї України на акцію протесту проти обмежень під час карантину.

Учасники акції мають намір вимагати послабити карантин для бізнесу і не застосовувати його вибірково. Зокрема, дати можливість працювати малому та середньому бізнесу. На автомобілях мітингувальників наліпки з написом «Влада, ти з ким? Великі мережі або малий бізнес».

Проте, біля стадіону «Динамо» поліція перекрила вулицю Грушевського і не пускає колону автомобілів мітингувальників до будівлі уряду.

Як повідомлялося, 6 травня у центральній частині Києва анонсоване проведення масових акцій, зокрема і під будівлею Кабінету міністрів України.

Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування.

У поліції повідомляли, що організатори заходів анонсували залучення автотранспорту до проведення акції. Задля безпеки дорожнього руху правоохоронці обмежили дорожній рух окремими вулицями в центрі столиці.

Нагадаємо, нещодавно в Україні розгорівся неабиякий скандал через те, що київський ресторан «Велюр» попри карантин продовжує приймати VIP-гостей. Його власником є нардеп Микола Тищенко.

29 квітня під Кабміном відбулася акція протесту підприємців. Мітингарі виступали проти затверджених обмежень під час карантину.

2 травня київські ресторатори влаштували вечірку просто неба під будівлею Офісу президента Володимира Зеленського на знак протесту проти заборони роботи літніх терас через карантин.

3 травня у центрі Києва на Майдані та під будівлею Офісу президента представники малого та середнього бізнесу влаштували мітинг під назвою #SaveФОП з вимогою до влади послабити карантин та дозволити їм заробляти.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: