Поліція заблокувала входи до київських кладовищ (фото)

Поліція заблокувала входи до київських кладовищ (фото)
Біля кладовищ чергують правоохоронці з представниками Муніципальної варти
Фото: Нацполіція

Правоохоронці попереджають, що до порушників застосовуватимуть жорсткі заходи

Починаючи з 20 квітня, працівники структурних підрозділів київської поліції спільно з представниками Муніципальної варти розпочали патрулювання поблизу комунальних підприємств, на території яких розміщенні кладовища.

Упродовж найближчих вихідних днів такі патрулі буде посилено, повідомляє пресслужба столичної поліції.

Основне завдання правоохоронців - не лише забезпечення публічної безпеки і порядку, а й контроль за дотриманням карантинних обмежень. З порушниками протиепідеміологічних заходів поліцейські проводитимуть превентивну роз’яснювальну роботу. До громадян, які не реагуватимуть на зауваження правоохоронців, продовжуватимуть порушувати вимоги щодо запобігання поширенню коронавірусу Covid-19, поліцейські відповідно до вимог чинного законодавства та у межах службових повноважень, діятимуть більш жорсткіше та притягуватимуть порушників до адміністративної або кримінальної відповідальності.

Окрім цього, під особливою увагою співробітників поліції продовжують перебувати громадські місця, у тому числі парки, сквери, спортивні майданчики тощо, аби запобігти порушенню відповідних протиепідемічних норм.

Як повідомлялося, столична влада домовилися з представниками конфесій перенести поминальні дні на 6 червня.

Із 17 квітня до окремого розпорядження кладовища Києва обмежені для відвідування, окрім проведення поховань. Столична влада оприлюднила перелік міських кладовищ, доступ до яких обмежується.

Влада Київської області слідом за столичною теж закрила цвинтарі на час карантину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: