Посадовця Держгеокадастру на Київщині затримали на хабарі в $10,5 тис.

Посадовця Держгеокадастру на Київщині затримали на хабарі в $10,5 тис.
Посадовця затримали «на гарячому»
Фото: Прокуратура Києва

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту

Оголошено підозру в одержанні неправомірної вигоди заступнику начальника відділу Державного земельного кадастру Головного управління Держгеокадастру у Васильківському районі Київської області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва. 

«Посадовця затримали «на гарячому» під час отримання 10 500 доларів США неправомірної вигоди від громадянина за присвоєння кадастрових номерів земельних ділянок в межах Кодаківської сільської ради Васильківського району Київської області для рибогосподарських потреб», - йдеться в повідомленні.

Дії чиновника кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

На даний час за клопотанням прокурора ухвалою Печерського райсуду Києва підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту та відсторонено від займаної посади.

Заходи із викриття незаконної діяльності посадовця проводились спільно з слідчими СВ Печерського ГУНП в м. Києві та оперативними працівниками ГВ БКОЗ ГУ СБ України у м. Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: