Представився депутатом: на Київщині водій спричинив ДТП і хотів втекти

Представився депутатом: на Київщині водій спричинив ДТП і хотів втекти
На Київщині водій спричинив ДТП
Фото: dtp.kiev.ua

Свідки затримали порушника ще до приїзду поліції

У Вишгороді на Київщині п'яний водій, який представився помічником депутата районної ради, врізався у автівку і намагався втекти. Про це йдеться в Telegram-каналі dtp.kiev.ua.

Інформують, що у неділю, 11 квітня, п’яний чоловік за кермом автомобіля Daewoo Lanos врізався у авто, що стояло поруч, і вирішив втекти з місця аварії. Затримали порушника свідки ще до приїзду поліції.

«Патрульним намагався показати мандат, але не спрацювало. Копам без різниці було, хто він. Оформили протокол по ст. 130 і 124», – повідомили в мережі.

Нагадаємо, на трасі під Києвом перекинулася фура з небезпечним вантажем. Попередньо відомо, що автомобіль перевозив небезпечний вантаж.

Нагадаємо, у Києві на проспекті Бандери двоє водіїв влаштували розборки. Один з них дістав ніж та побіг у напрямку іншого, а другий підняв у гору пістолет та вистрелив у повітря. Що стало причиною сварки наразі невідомо. Але у результаті розборок постраждав автомобіль Toyota – чоловіки зачепили його, коли тікали.

Тим часом, у Львові 8 квітня водій автомобіля BMW X5 на смерть збив кур'єрку служби доставки їжі Glovo. «Інцидент трапився близько 17.45. За кермом скутера перебувала 58-річна жінка. Іномаркою керував 27-річний чоловік. Обставини інциденту встановлюються», — повідомили агентству у поліції Львівської області.

У компанії Glovo заявили, що у разі потреби готові співпрацювати з правоохоронними органами щодо загибелі кур'єрки. Про це розповіли «Главкому» у пресофісі компанії в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: