Прорирів труб не буде? Кличко заявив про рекордне оновлення тепломереж

Прорирів труб не буде? Кличко заявив про рекордне оновлення тепломереж
Ремонт тепломережі на перетині вулиць Саксаганського та Шота Руставелі

Замінено 130 км тепломереж

У 2019 році у Києві оновлено рекордні 130 км тепломереж. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко у своєму звіті про результати роботи міської влади за 2019 рік.

«У 2019-му здійснили рекордні за останніх 10 років обсяги заміни найбільш зношених ділянок тепломереж - 130 км. У 2017 ж році, коли мережі були в управлінні «Київенерго», цей показник складав тільки 35 км», - сказав Кличко.

Створили також підрозділ в КП «Київтеплеонерго» для відновлення асфальтного покриття після аварійних розриттів.

Також цього року столиця розпочала втілення проекту роздільного збору сміття. Наразі, в місті вже встановили 2,5 тисячі контейнерів для сухої фракції – пластику, паперу, скла. Придбали і спецавто для миття контейнерів.

«На 2020-й рік ми запланували розпочати будівництво системи хімічної очистки на сміттєспалювальному заводі «Енергія». Загальна вартість робіт наступного року складе 420 млн грн. Ця система дозволить у 5 разів знизити рівень забруднюючих речовин та досягти європейських екологічних стандартів на заводі», - зазначив Кличко.

Дивіться пряму трансляцію звіту Кличка.

Як повідомлялося, 5 листопада на вулиці Шота Руставелі у центрі Києва посеред дороги прорвало трубу теплопостачання. У яму провалилися два автомобілі.

За інформацією «Київтеплоенерго», сталося пошкодження магістрального трубопроводу діаметром 700 мм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: