СБУ перевіряє тунелі столичної підземки

СБУ перевіряє тунелі столичної підземки

Київський метрополітен та Головне управління контррозвідувального захисту економіки держави СБУ - на сторожі захисту об’єктів критичної інфраструктури

Головне управління контррозвідувального захисту економіки держави Служби безпеки України розпочало перевірку ПАТ «Київметробуд» щодо проекту проведення хімічного закріплення ґрунтів у перегінних тунелях столичного метрополітену на предмет виявлення порушень.

Про це інформує прес-служба Київського метрополітену, повідомляє «Главком».

Начальник столичної підземки Віктор Брагінський запевнив: «Наше підприємство сприятиме якісній інспекції, адже метрополітен є вразливим об’єктом критичної інфраструктури для забезпечення життєдіяльності міста. Відповідно, важливим є якісне виконання робіт та нульова толерантність до будь-яких проявів корупції».

Він додав, що метрополітен був першим комунальним підприємством, яке повністю перейшло на систему ProZorro та почало публікувати детальну фінансову звітність на офіційному порталі. Підземка також пройшла перевірку міжнародної аудиторської компанії Ernst and Young за підтримки ЄБРР.

За словами начальника служби колій тунельних споруд і будівель Ігоря Сушка, ПАТ «Київметробуд» - це профільне підприємство, яке будувало більшість станцій метрополітену, тому враховуючи сучасні потреби роботи повинні виконуватись на високому рівні.

Наразі підтверджений кошторис робіт становитьє 104 млн 908 тис. грн, а їх виконання дозволило зменшити кількість ділянок колій у метрополітені з обмеженням швидкості, в тому числі до 30 км\год.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: