Береза розказав, що треба робити, аби розвантажити центр Києва від автівок

Береза розказав, що треба робити, аби розвантажити центр Києва від автівок
Перехоплюючі паркінки на в'їздах у Київ можуть вирішити проблему заторів у місті

Борислав Береза назвав три складові для розв’язання проблеми з відсутністю достатньої кількості парковок у центрі Києва

Щоб розв'язати проблему з паркуванням та заторами в центрі Києва, необхідно створити повноцінні перехоплюючі парковки на в'їздах у столицю та припинити віддавати території, відведені під паркомісця, забудовникам.

Про це лідер «Екопартії» та претендент на посаду київського міського голови Борислав Береза заявив під час ефіру на 24 каналі.

«Є три складові для розв’язання проблеми з відсутністю парковок у центрі Києва. Перше – мають бути перехоплюючі парковки. Велика кількість людей щодня приїжджає до Києва на роботу на власних автівках. Перехоплюючі парковки повинні бути на кожному в’їзді у місто. Друге – Києву потрібна електронна система керування містом, як у великих містах по всьому світу. І третє – потрібно організовувати нові парковки. Виділяти нові місця, а не будувати на територіях, що відведені під парковки, ТРЦ, як у випадку з Метроградом», – сказав Береза.

Політик також заявив про необхідність посилення покарання за неправильне паркування у центрі Києва.

«Щоб розвантажити центр міста, автівки, які залишають на дорозі і які потім перешкоджають руху, потрібно евакуйовувати. Українці в інших країнах Європи – найчемніші водії, ніколи не порушують правила, бо вони знають скільки штрафів заплатять. Потрібно навчити людей так само поводити себе вдома», – підкреслив Береза.

Як повідомлялося, перехоплюючі паркінги відкриють біля шести станцій метро: «Видубичі», «Академмістечко», «Святошин», «Червоний Хутір», «Іподром», «Сирецька». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: