Смертельна ДТП на Київщині: автобус збив велосипедиста

Смертельна ДТП на Київщині: автобус збив велосипедиста
Велосипедист загинув на місці ДТП
Фото: Нацполіція

Водій маршрутного автобуса допустив наїзд на велосипедиста, після чого виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автомобілем Mercedes

У четвер, 4 жовтня, близько 19:30 на неосвітленій ділянці автодороги Митниця-Фастів Васильківського району сталася дорожньо-транспортна пригода, де під колесами автобуса загинув велосипедист.

На місці події працювали працівники слідчого управління поліції Київщини, криміналісти, медики. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Встановлено, що 44-річний водій маршрутного автобуса Mercedes-Benz, рухаючись у бік м. Фастів, допустив наїзд на велосипедиста. Після чого він виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з автомобілем Mercedes, яким керував 48-річний киянин. 

У результаті аварії велосипедист від отриманих травм загинув на місці події. Особа загиблого поки що не встановлена. Потерпілий чоловік віком близько 45 років, зріст 180 см, повної статури, був одягнений в чорні спортивні штани, темно-зелену кофту та чорні черевики.

Тіло загиблого направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Пасажирка легковика отримала тілесні ушкодження у вигляді травми лівої руки та голови.  

Два автомобілі та велосипед, учасники ДТП, поміщені на штрафмайданчик.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Як повідомлялося,  4 жовтня, на вулиці Пухівській у Деснянському районі Києва сталася лобова ДТП за участю Mitsubishi ASX і «Волга 2401».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: