Смертельна ДТП на Київщині: від BMW лишилася купа металобрухту

Смертельна ДТП на Київщині: від BMW лишилася купа металобрухту
ДТП біля села Феневичі на Київщині

Загинули водій ВMW та троє його пасажирів

У неділю, 18 березня, о 18:40 на 48 км автодороги Київ-Овруч, поблизу с. Феневичі, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів BMW та ЗІЛ. У результаті ДТП водій та троє пасажирів легковика загинули. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Встановлено, що водій автомобіля ВMW з держномерами литовської реєстрації на заокругленій ділянці автодороги не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з вантажним автомобілем ЗІЛ.

У результаті ДТП 25-річний водій легкового авто та його пасажири 26, 27-річного віку від отриманих тяжких травм, несумісних з життям, померли на місці аварії. 

Пасажирка вантажівки, 49-річна жінка, каретою швидкої допомоги доправлена до районної лікарні, де їй діагностували забійну рану носа, закриту травму голови та струг головного мозку. 

Всі потерпілі дорожньо-транспортної пригоди – жителі села Феневичі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються всі обставини та причини ДТП, опитуються свідки.

Як повідомлялося, на вихідних у Борисполі нетверезий водій спричинив ДТП – протаранив вантажівку, яка рухалася йому назустріч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: