Смертельна ДТП на Оболоні: водій Fiat помер у лікарні

Смертельна ДТП на Оболоні: водій Fiat помер у лікарні
Автомобіль від удару викинуло в кювет і він влетів в дерево

Поліція встановлює причини ДТП, яка забрала життя водія

У результаті ДТП, яка сталася на вулиці Богатирській 4 жовтня за участю Lada Largus і Fiat, у лікарні помер водій автомобіля Fiat.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Слідчі спеціалізованого відділу слідчого управління столичної поліції провели огляд місця аварії та транспортних засобів.

«Встановлено, що «Лада», рухаючись вулицею Богатирською зі сторони вулиці Полярної в напрямку станції метрополітену «Почайна», виїхала через зелену зону на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з «Фіатом». У результаті автопригоди 43-річний водій «Фіат» від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні, а 35-річний водій «Лади» госпіталізований», - йдеться в повідомленні. 

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 

Обидва транспортні засоби вилучені та доставлені на спеціальний майданчик. Слідчі призначають судові експертизи для встановлення причин та механізму автопригоди.

З’ясовано, що водій «Лада» не перебував у стані алкогольного сп’яніння. Попередньою причиною аварії є порушення пункту 10.1 Правил дорожнього руху «Початок руху та зміна його напрямку». Під час розслідування будуть встановлені причини та механізм автопригоди. 

Слідчі розшукують свідків ДТП та звертаються із проханням надати покази. Номер телефону слідчого управління: (044) 271-99-22. 

Нагадаємо, 5 жовтня вранці на вулиці Богатирській в Оболонському районі Києва сталася серйозна ДТП: перекинулася вантажівка з товаром.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: