Співробітник київського ресторану врятував хлопчика, що впав у озеро

Співробітник київського ресторану врятував хлопчика, що впав у озеро

Чоловік, не роздумуючи, кинувся на порятунок

В київському парку «Орлятко» ледь не втопився хлопчик

У неділю, 18 листопада, в парку «Орлятко» в Солом’янському районі Києва сталася надзвичайна подія - в озері ледь не втопився 12-річний хлопчик. Про це інформує Головне управління ДСНС України у м. Києві.

Повідомлення про дану ситуацію надійшло на пункт зв'язку служби порятунку о 15:14, на місце відразу вирушив спецпідрозділ водолазів.

Свідком падіння хлопчика у воду (все сталось на містку, відстань від берега близько 20 м від берега) став співробітник поруч розташованого ресторану - Сергій Панарін. Чоловік, не роздумуючи, кинувся на порятунок.

На момент прибуття рятувальників Панарін вже зумів дістати дитину з води. ДСНСники ж допомогли і самому герою вибратись з озера. Потерпілого передали медичній службі, ймовірно хлопчик отримав переохолодження, його госпіталізували. Сам рятівник дитини не постраждав.

Уся рятувальна операція тривала не більше 15 хвилин. Невідомо, які б могли бути наслідки, якби цей відважний чоловік, ризикнувши власним життям, не кинувся на поміч хлопчику, відзначили рятувальники.

Головне управління висловило подяку Панаріну за такий вчинок, за оперативне рішення, дії та порятунок дитини. Обставини події з'ясовують правоохоронні органи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: