Столична мерія просить поліцію якнайшвидше розслідувати обстріл «Київміськбуду»

Столична мерія просить поліцію якнайшвидше розслідувати обстріл «Київміськбуду»
Будівлю «Київміськбуду» обстріляли з гранатомета
Фото: Інформатор

Неподалік місця злочину встановлено камери відеоспостереження в рамках міської програми «Безпечна столиця»

Столична влада звернулася до правоохоронців із проханням у максимально короткі терміни розслідувати надзвичайну подію, коли вночі в центрі міста стріляли з ручного протитанкового гранатомета в будівлю ПрАТ «ХК «Київміськбуд», та притягнути зловмисників до відповідальності. Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Я особисто спілкувався з керівником столичного Управління національної поліції. Порушено кримінальну справу та ведеться розслідування. Неподалік місця злочину встановлено камери відеоспостереження в рамках міської програми «Безпечна столиця». Сподіваюся, що записи з них допоможуть у розслідуванні цієї надзвичайної події», – зазначив Поворозник.

Він наголосив, що безпека містян – одне з ключових завдань, над яким працює міська влада спільно з поліцією.

Раніше повідомлялося, що вночі у будівлю «Київміськбуду» стріляли з ручного протитанкового гранатомета. Невідомі поцілили у відділ продажів «Київміськбуду», там, зокрема, виявили хвостовик снаряду. 

Під час відпрацювання прилеглої території поліцейські вилучили запис із відеореєстратора, на якому зафіксовано момент пострілу, а також рештки вибухового пристрою.

Обстріл будівлі «Київміськбуду» поліція кваліфікувала як хуліганство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: