Столична поліція розшукала 11-річного хлопчика

Столична поліція розшукала 11-річного хлопчика
11-річного Кирила знайшли вдома у його товариша
Фото: Нацполіція

Нічого не сказавши рідним, хлопчик вирішив «погостювати» у свого друга

Завдяки спільній роботі  співробітників сектору ювенальної превенції та дільничних інспекторів Оболонського управління поліції вдалося знайти 11-річного хлопчика, який зник. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Інформація про зникнення дитини надійшла до правоохоронців від місцевої мешканки близько опівночі в п’ятницю. Жінка повідомила, що протягом тривалого часу вона не може додзвонитися до свого малолітнього сина, якого вдома останній раз бачила тітка. Хлопець ще вдень пішов гуляти, але не сказав, куди та з ким.

Як розповів начальник сектору ювенальної превенції Оболонського управління поліції Володимир Моргуненко, опитавши рідних хлопця, правоохоронці терміново розпочали його пошуки:

«Ближче до ранку ми знайшли номер телефону одного із близьких друзів зниклого хлопця. Поговоривши з ним, ми зрозуміли, що 11-річний Кирило у нього вдома. Дільничні інспектори поліції навідалися за місцем проживання хлопця і виявили там розшукуваного», - повідомив майор поліції. 

Неповнолітній пояснив, що хотів погуляти з товаришем, але знав, що мама його не відпустить, тому й не говорив, куди пішов, і вимикнув телефон. 

«Ми провели з хлопцем профілактичну бесіду та передали батькам. Неповнолітній пообіцяв нам, що більше ніколи не втікатиме з дому», – додав Моргуненко. 

На матір малолітнього киянина правоохоронці склали протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: