Столична влада змінить порядок розміщення вивісок

Столична влада змінить порядок розміщення вивісок

Зміни до Порядку розміщення вивісок має затвердити Київрада

Комісія Київської міської ради підтримала зміни до Порядку розміщення вивісок. Про це повідомив начальник управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов на своїй сторінці у Facebook.

Які внесено зміни

Зменшується кількість та складність документів, які подаються.

«Зараз підприємцям потрібен проект вивіски, що слід замовляти у сертифікованих спеціалістів, надавати інженерні креслення, копію ліцензії розробника тощо. Зі змінами передбачаємо проект вивіски замінити на ЕСКІЗ вивіски, який буде подаватися в довільній формі: візуалізація, розміри, специфікація матеріалів та комп’ютерний макет фасаду «до-після» монтажу вивіски», - розповів Смирнов.

11_54

Уніфікація типів конструкцій.

Зміниться складний опис типів конструкцій на зрозумілий з графічними прикладами. Також планується додати новий тип «під кутом» (кронштейн).

12_61

Синхронізація форматних зон.

«Зараз це перелік окремих вулиць та їх частин, площ та провулків, що дуже ускладнює візуальне сприйняття. Ми пропонуємо спростити перелік вулиць, які будуть описувати межі форматних зон», - повідомив Смирнов.

13_55

Зміни до Порядку розміщення вивісок має затвердити Київрада. «Маємо надію, що вона відбудеться восени», - додав Смирнов.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: