Столичні чиновники повідомили, коли запрацюють спортивні школи

Столичні чиновники повідомили, коли запрацюють спортивні школи

Київ планує поступово впроваджувати нові проєкти та долучатися до проведення чемпіонатів

Департамент молоді та спорту Київської міської держадміністрації планує поетапне відновлення роботи спортивних шкіл і громадських організацій після завершення карантинних обмежень. Про це повідомила в.о. директора Департаменту молоді та спорту Людмила Панченко.

«У період карантину більшість спортсменів, учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл та небайдужих до спорту людей столиці були змушені обмежити себе у заняттях спортом. У цей час завданням Департаменту стало коригування бюджету на 2020 рік та максимальна підготовка до відновлення роботи спортивних закладів міста», – розповіла вона.

Також Панченко додала, що планується поступово впроваджувати нові проєкти та долучатися до проведення чемпіонатів.

«Ми вже запланували участь у 8-ми офіційних урочистостях з нагоди проведення міжнародних і світових змагань. До того ж, місто буде насичене молодіжними проєктами, серед яких заходи до Дня молоді, два київські марафони, «Кубок мера Києва» з масового футболу та вручення 50-ти лауреатам премії київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2020 році», – сказала Панченко.

Усі заходи заплановано з відкритою датою та залежать від етапів зняття карантинних обмежень у столиці.

Як відомо, з 12 травня у Києві запроваджено перший етап послаблення обмежувальних заходів. Мер Віталій Кличко показав ролик, в якому продемонстрував, що Київ відкриває 12 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: