Столичні парки тонуть у квітах в очікуванні відвідувачів (фото)

Столичні парки тонуть у квітах в очікуванні відвідувачів (фото)
Під час карантину зеленбудівці доглядали за парками і скверами міста
Фото: Київзеленбуд

З 11 травня можна буде повноцінно насолодитися прогулянками у парках та скверах

Столичні парки готуються до зустрічі відвідувачів після послаблення обмежувальних заходів, запроваджених для запобігання поширенню коронавірусу.

Співробітники комунального об’єднання «Київзеленбуд» під час карантину доглядали за зеленими зонами міста, висаджували квіти.

«Протягом карантину ми піклувалися та доглядали за нашими зеленим зонами, щоб вони були чистими й комфортними», - зазначили зеленбудівці.

Нагадаємо, 17 квітня на Співочому полі очікувалось відкриття десятої, ювілейної виставки тюльпанів. Проте, умовах карантину захід довелося скасувати. Але організатори вирішили подарувати це неймовірне свято всім українцям онлайн. Дивіться фото тут.

Як повідомлялося, в Україні продовжили карантин до 22 травня. У той же час Кабінет міністрів скасував низку обмежень, введених в Україні через епідемію коронавірусу.

Запроваджувати перший етап послаблення обмежень столиця розпочне з 12 травня. На першому етапі планують, зокрема, відкрити парки і сквери.

У Києві затвердили вимоги до реалізації «швидкої» їжі у МАФах та чайних і кавових напоїв на винос в умовах протиепідемічних обмежень. За умови дотримання вимог, продаж може бути розпочато вже від сьогодні, з 5 травня.

5 травня у Києві вже відкрилися три продовольчі ринки, 6 травня мають відкритися «Володимирський» та «Печерський» ринки.

Столичний Бессарабський ринок заявив про готовність до відкриття.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: