Столичні вулиці цілодобово обробляють посипальними матеріалами (відео)

Столичні вулиці цілодобово обробляють посипальними матеріалами (відео)
Дороги Києва посипають піщано-соляною сумішшю

Підприємства «Київавтодору» працюють у посиленому режимі

У цілодобовому режимі тривають роботи з зимового утримання столичних вулиць та доріг. Про це повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор».

«Враховуючи погодні умови, упродовж ночі і на світанку підприємства «Київавтодору» проводили неодноразову обробку посипальними матеріалами спусків, підйомів, мостів та шляхопроводів, вулиць зі складними умовами руху та якими курсує громадський транспорт, а також тротуарів, наземних пішохідних переходів та пішохідних зон, котрі обслуговуються підприємствами корпорації», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, з ночі 23 грудня підприємства «Київавтодору» працюють у посиленому режимі. У залежності від інтенсивності снігопаду до роботи були задіяні від 365 до 389 одиниць велико- та малогабаритної техніки і від 55 до 63 бригад з ручного прибирання загальною кількістю від 420 до 470 осіб. Для недопущення ожеледиці та забезпечення безпечного руху транспорту та пересування киян і гостей столиці містом було використано 3800 тонн солі і 4,5 тисячі тонн піщано-соляної суміші. Розпочаті роботи з вивезення снігу. З початку зимового сезону в Києві вже вивезено 27 тисяч тонн снігу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: