Столиця отримала ще 70 тисяч медичних масок

Столиця отримала ще 70 тисяч медичних масок

Днями надійде перша партія замовлених масок, що відшивають українські підприємства

Київ отримав 70 тисяч медичних масок, які замовляло місто.

Днями очікують і першу партію зі 100 тисяч масок, що відшивають на замовлення міста українські підприємства. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн пресконфренції.

«Столиця вже отримала 70 тисяч медичних масок, що замовила. Очікуємо днями першу партію з тих 100 тисяч масок, що відшивають на наше замовлення українські підприємства. Ще 100 тисяч, як я говорив раніше, місту передав соціально-відповідальний бізнес. І ми будемо вдячні за будь-яку допомогу», - сказав він. 

Мер Києва повідомив, що у першу чергу місто передає медичні маски та інші засоби захисту медикам в лікарні. «Вони сьогодні – на передньому фронті боротьби. Їх місто повинно захистити і оснастити максимально!» - наголосив Кличко.

За його словами, всі тести, що отримує Київ, передають в лікарні та сімейним лікарям, які зможуть виїжджати до хворих із симптомами на коронавірус та робити їм тести оперативно. 

Нагадаємо, станом на вечір 22 березня, у Києві підтверджено 29 випадків інфікування Covid-19. За добу виявлено 20 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: