Сутички під Радою: до медиків звернулися вісім правоохоронців

Сутички під Радою: до медиків звернулися вісім правоохоронців
Мітингувальники під Радою
Фото: Главком

У поліцейських незначні тілесні ушкодження

У результаті сутичок під будівлею Верховної Ради України по медичну допомогу звернулись вісім правоохоронців. Про це під стінами парламенту повідомив керівник київської поліції Андрій Крищенко.

«Вісім поліцейських звернулися по допомогу. Щодо цивільних, за інформацією від лікарів, поки що два є, незначні подряпини. Поліцейські, на щастя, також мають незначні тілесні ушкодження і постраждалі від газу», - повідомив Крищенко.

Всього наразі затримано дві людини, збираються докази для того, щоб дати оцінку їхнім діям.

«Дві особи затримали, наразі одна вже затримана в рамках статті 208 КПК по 345 КК. Одна особа затримана і одну особу доставили, яка хватала поліцейського за спорядження, намагалася витягнути зі строю. Зараз збираються докази і будемо давати його діям оцінку», - зазначив Крищенко.

Як повідомлялося, під Верховною Радою учасники мітингу ветеранів-афганців та шахтарів намагалися штурмувати парламент. Прохід до Ради заблокували кілька кордонів силовиків. Учасники мітингу намагалися по одному вихоплювати поліцейських і виштовхати їх зі своїх лав. Правоохоронці застосували сльозогінний газ.

Охорону правопорядку під час заходів біля Верховної Ради забезпечують близько 500 правоохоронців. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: