Тарифи на тепло і гарячу воду для киян зростуть з 1 травня

Тарифи на тепло і гарячу воду для киян зростуть з 1 травня

«Київтеплоенерго» і КМДА обговорили майбутнє підвищення тарифів

КП «Київтеплоенерго» оприлюднило проект тарифів на теплову енергію, виробництво теплової енергії, транспортування теплової енергії, постачання теплової енергії, послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води для розрахунків зі споживачами категорії «населення» та на послуги з постачання гарячої води для розрахунків зі споживачами категорії «бюджетні установи», «інші споживачі» «релігійні організації», «управителі багатоквартирних будинків» з 1 травня 2019 року.

«Київтеплоенерго» разом з Київською міською держадміністрацією провели обговорення майбутнього підвищення тарифів на свої послуги.

11_11

12_07

Аргументи на користь підвищення на майже 100 гривень вартості опалення та на 10 гривень гарячої води від цього підприємства, як зазвичай, спираються на підвищення ціни на газ, воду від «Київводоканалу» й таке інше. Окремо в нових тарифах не забули врахувати компенсацію комунальному підприємству тих збитків, коли кияни у листопаді й грудні платили за старими тарифами за тепло,  хоча ціна на газ у державі вже була підвищена.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: