Троє чоловіків викрали майже 80 м кабелю урядового зв’язку

Троє чоловіків викрали майже 80 м кабелю урядового зв’язку
Зловмисників затримано з кабелем і знаряддям вчинення злочину
Фото: Нацполіція

Зловмисники вирізали 79 метрів кабелю і таким чином завдали збитків на 162000 гривень

Столичні правоохоронці затримали трьох чоловіків за крадіжку кабелю урядового зв’язку. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Під час нічного відпрацювання території Деснянського району на вулиці Братиславська працівники оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку помітили трьох чоловіків, які тягнуть до автомобіля кабель. Правоохоронці відразу затримали зловмисників і викликали слідчо-оперативну групу для документування події», - йдеться в повідомленні.

На місці злочину у затриманих вилучили 79 метрів викраденого кабелю урядового зв’язку та знаряддя вчинення злочину. За попередніми підрахунками, сума збитків становить 162 тисячі гривень. Зловмисники: 62–річний киянин та двоє уродженців Чернігівської області, 1994 та 1996 років народження. Молодики раніше потрапляли у поле зору поліцейських за скоєння майнових злочинів. 

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі. 

Поліція перевіряє причетність затриманих до 16 аналогічних злочинів по Києву. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: