У «Борисполі» прикордонники виявили «липові» документи у двох іноземців

У «Борисполі» прикордонники виявили «липові» документи у двох іноземців
Під час перевірки документів прикордонники виявили підробку

Іноземні громадяни намагалися використати фальшиві документи, щоб потрапити до України

У четвер, 10 січня, в аеропорту «Бориспіль» прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» на міжнародних рейсах викрили двох іноземних громадян, які намагались використати фальшиві документи. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

«Під час вибіркового контролю транзитних пасажирів з країн ризику прикордонники виявили іноземця, який надав для перевірки частково підроблений шведський паспорт. Відтак, було з’ясовано, що правопорушник є громадянином Іраку, а «липовий» документ він придбав у Туреччині за великі гроші», - йдеться в повідомленні.

Наразі шведський документ вилучено.

В іншому випадку співробітники Держприкордонслужби виявили підроблену посвідку на постійне проживання в Україні у громадянки Великобританії, яка прибула рейсом з Лондона. Під час перевірки особи стало відомо, що жінка перевищила терміни попереднього перебування в Україні, і тому цього разу вирішила використати підроблений документ аби безперешкодно потрапити в нашу країну.

«Англійці» заборонено в’їзд в Україну на три роки та до Нацполіції направлено повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 КК України.

Порушників буде повернуто зворотнім рейсом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: