У четвер два рази «мінували» Шевченківський райсуд Києва

У четвер два рази «мінували» Шевченківський райсуд Києва

Під час перевірки вибухонебезпечних речей не виявили

У четвер, 29 березня, столичні правоохоронці отримали два повідомлення про замінування Шевченківського районного суду Києва. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Перше повідомлення від аноніма столичні правоохоронці отримали о 12:40. А другий аналогічний дзвінок про вибухівку у цьому ж приміщенні поліцейські зареєстрували близько 14:30. З будівлі суду на час проведення перевірки евакуювали приблизно 200 осіб.

За адресою розташування судової установи, на вулицю Дегтярівську, прибули патрульні, слідчо-оперативна група територіального управління поліції, вибухотехніки, кінологи, криміналісти, лікарі. Під час перевірки вибухонебезпечних речей не виявили.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Чоловіку, який «мінував» державну установу, загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомлялося, також у четвер близько 11:00 до столичних правоохоронців надійшла інформація про замінування Київського апеляційного господарського суду, яка не підтвердилася.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: