У Києві чоловік з вікна стріляв у перехожих

У Києві чоловік з вікна стріляв у перехожих
Фото відділу комунікації поліції Києва

Зловмисник, щоб приховати свою причетність до інциденту, закопав зброю у горщик з рослинами

Співробітники Національної поліції затримали киянина, який у столиці стріляв у перехожих. За даними правоохоронців, ніхто не постраждав.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Про постріли на вулиці Академіка Стражеска повідомила в поліцію мешканка столиці.

«У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці дізналися, що з вікна третього поверху стріляв чоловік, який проживає в одній із квартир будинку. Оскільки добровільно впускати до помешкання працівників поліції він відмовився, то до оселі вони потрапили за підтримки співробітників полку поліції особливого призначення №1, де під час проведення невідкладного обшуку виявили предмет, схожий на травматичний пістолет», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що чоловік, щоб приховати свою причетність до інциденту, закопав зброю у вазон з рослинами.

«У подальшому пістолет, а також три стріляні гільзи з-під гумових куль, які знайшли біля під’їзду будинку, експерти вилучили та направили на проведення балістичної експертизи», – розповіли в поліції.

Чоловіка затримали. Ним виявився місцевий житель 1979 року народження, який раніше відбував покарання за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує до семи років ув’язнення.

Нагадаємо, на Вінниччині чоловік влаштував стрілянину, поранені четверо поліцейських.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: