У Києві горіло сміттєзвалище

У Києві горіло сміттєзвалище

Займання сміття на площі 500 кв. м

Минулої доби, 25 березня, столичні пожежно-рятувальні підрозділи 11 разів виїжджали на гасіння пожеж, пов’язаних із горінням трав’яного настилу та очерету.

Так, у Деснянському районі сталося 5 пожеж, Дарницькому – 2 пожежі, Голосіївському, Солом'янському та Святошинському районах – по 1 пожежі, а також 1 пожежа на території Київської області. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

«Найскладнішою пожежею стало займання сміття на відкритій місцевості у Дарницькому районі столиці на площі 500 кв. м на вул. Колекторній. Головна складність цієї пожежі полягала в тому, що глибина сміттєвого покриву складала від 3 до 5 метрів та була загроза його обрушення. Крім того, було відсутнє належне водопостачання, тому рятувальникам доводилося підвозити воду. Та й через вузький під'їзд до осередку займання, не було можливості під'їхати більше ніж одній пожежній автоцистерні. Виклик щодо цієї пожежі поступив до оперативно-координаційного центру о 07:25. О 14:21 вогнеборці локалізували пожежу, а о 16:29 – ліквідували», - розповіли у ДСНС.

Внаслідок цих подій ніхто не постраждав.

Причини виникнення пожеж встановлюються.

Головне управління ДСНС України у Києві звертається до гостей та мешканців столиці із проханням залишатися вдома, не виходити на вулицю без нагальної потреби та не використовувати відкритий вогонь задля спалення сухої трави та очерету.

Як повідомлялося, 24 березня столичні пожежно-рятувальні підрозділи 11 разів виїжджали на гасіння трав’яного настилу та сміття на відкритій місцевості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: