У Києві хлопець викинувся з 14-го поверху через велосипед

У Києві хлопець викинувся з 14-го поверху через велосипед

Хлопець скоїв суїцид через докори батьків

У Деснянському районі Києва в одному з висотних будинків з 14-го поверху вистрибнув 23-річний хлопець. Він загинув на місці.

Про це пише Київ Оперативний.

Відзначається, що хлопець скоїв суїцид через докори батьків. Вони звинувачували його у неуважності і недбалості нібито через які у нього вкрали велосипед.

«Про причини трагедії. І так – хлопець 23 роки, спортсмен, не курив і не пив. Сім’я не з багатих. Складається з батька, матері і двох синів. Загиблий був молодшим сином. Конфлікт вдома почався на ґрунті вкраденого у хлопця велосипеда. За розповідями знайомих сім’ї, за кілька місяців до трагедії хлопцеві на день народження подарували велосипед, вартістю близько 1,000$. А за кілька днів до трагедії, його вкрали, зрізавши протиугінний ланцюг. Вдома хлопця постійно звинувачували у неуважності і недбалості, через що і вкрали велосипед. В той трагічний вечір ситуація повторилася. Щоб не чути все це знову, хлопець вирішив вийти на вулицю, але його не випустили ні брат, ні батьки, перегородивши дорогу. Хлопець відповів «або я вийду через двері, або через вікно» йому відповіли «виходь», так і не давши пройти через двері», – йдеться в повідомленні.

Вниз спустився тільки його брат. Батьки так і не вийшли.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: