У Києві на Європейській площі поліція заблокувала авто соратників Саакашвілі

У Києві на Європейській площі поліція заблокувала авто соратників Саакашвілі

Навколо машини зі сценою перебуває близько 200 поліцейських

У Києві на Європейській площі біля готелю «Дніпро» правоохоронці заблокували грузовий автомобіль представників «Руху нових сил». Навколо перебуває близько 200 поліцейських та нацгвардійців.

Про це в соцмережі facebook повідомляють соратники Михайла Саакашвілі.

«Тепер мирне віче намагаються зірвати орли Авакова. Блокують машину зі сценою, мовляв, там може бути зброя», - написав Михайло Федорін.

«От для чого не давати встановлювати сцену? Наганяти беркутню та нацгвардію і не давати готуватися до заявленої за 2 тижні акції? Таке враження, що Аваков хоче, щоб завтра зібралося якомога більше народу», - повідомив Олексій Гриценко.

За словами представника «Руху нових сил» Володимира Гавриша, 6 березня вони подали заявку до Київради, щодо проведення мирної акції біля Майдану Незалежності 19 березня, повідомляє Громадське.

Сьогодні близько 18-ї їхній автомобіль виїхав для встановлення сцени, однак його заблокували правоохоронці.

«По заявці наш автомобіль виїхав з Подолу та намагався піднятися на Європейську площу, аби розмістити сцену. Однак він був із двох сторін заблокований правоохоронцями. Вони кажуть про те, що надійшов дзвінок і в машині знаходиться щось небезпечне. Ми запропонували перевірити її в нашій присутності, але нам доступ не дали. Попри те, що там наше майно», — сказав Гавриш.

Зараз учасники акції чекають слідчо-оперативну групу.

Представники поліції зазначили, що мають право блокувати автівку, адже отримали відповідний дзвінок про можливу небезпеку.

«Ми отримали дзвінок, з повідомленням про те, що в машині містяться небезпечні предмети. Маємо перевірити. Триває перевірка», — зазначив поліцейський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: