У Києві невідомі викрали сина лівійського дипломата: введено план «Перехоплення»

У Києві невідомі викрали сина лівійського дипломата: введено план «Перехоплення»
Напад стався в районі будинку №62 на вул. Тургенівській

Розшукується автомобіль «Фольксваген Гольф» темно-синього кольору, у який невідомі посадили викраденого чоловіка

Сьогодні, 25 червня, близько 12:00 у чергову частину Шевченківського управління поліції почали надходити повідомлення від свідків про те, що на вул. Тургенівській двоє невідомих насильно посадили невстановленого чоловіка у автомобіль темного кольору та поїхали з місця події. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Поліцейські патрулі та слідчо-оперативна група територіального управління поліції відразу прибули на місце події та поспілкувалися зі свідками. Окрім того, у столиці ввели план «перехоплення»: розшукується автомобіль «Фольксваген Гольф» темно-синього кольору.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, у рамках якого проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів та слідчих дій для встановлення зловмисників і їх місця перебування.  

Я повідомляє INSIDER із посиланням на джерела в правоохоронних органах, невідомі викрали громадянина Республіки Лівія 26-річного Абдусалама. Потерпілий є сином фінансового аташе посольства Республіки Лівії.

Напад стався в районі будинку №62 на вул. Тургенівській.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: