У Києві почали тестувати на коронавірус усіх пацієнтів із пневмонією

У Києві почали тестувати на коронавірус усіх пацієнтів із пневмонією

Зафіксовано ще один випадок COVID-19 серед медиків

У Києві вже 107 осіб мають підтверджений діагноз захворювання на COVID-19. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

Він зауважив, що із лабораторно підтверджених випадків, які місто отримало від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» серед захворівших: четверо чоловіків віком від 45 до 49 років та одна жінка – медичний працівник. Їй 55 років. Один з пацієнтів - в Олександрівській лікарні столиці. Інші – на самоізоляції, лікуються вдома під контролем лікарів. 

Разом з тим, на сьогодні експрес-тестами в столиці протестовано майже 1900 киян. Лабораторно оброблено 813 зразків. Ще на дослідженні в Державній установі «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» - 218 зразків.

«Ми розпочали тестувати всіх пацієнтів із діагнозом «запалення легенів». Бо в багатьох випадках ускладненням перенесеного захворювання є саме враження легенів», - додав мер Києва.

Кличко подякував столичним лікарям, які в ці тижні, ризикуючи своїм здоров'ям та життям консультують, лікують та рятують киян.

Нагадаємо, станом на 10:00 31 березня, у Києві лабораторно підтверджено 107 випадків COVID-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: