У Києві судитимуть молодика, який каменем убив чоловіка

У Києві судитимуть молодика, який каменем убив чоловіка
Зловмисника затримали у Вінницькій області
Фото: Нацполіція

Злочин стався на Подолі в листопаді 2019 року

Столичні правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який вбив киянина.

Нагадаємо, у листопаді минулого року на вулиці Введенській у Подільському районі Києва перехожі виявили чоловіка зі слідами насильницької смерті. Впродовж доби правоохоронці встановили особу підозрюваного та у подальшому затримали його у Вінницькій області, оскільки після скоєного він одразу вдався до втечі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

 «Як з’ясувалося, того дня фігурант після вживання спиртних напоїв спочатку скоїв розбійний напад на перехожого, відібравши у нього гроші та ювелірні вироби, а через деякий час познайомився з чоловіком, із яким вирушив до нічного клубу. Проте під час спілкування між новими приятелями виник конфлікт, який закінчився бійкою. Зловмисник каменем спричинив потерпілому травми голови, від яких він помер на місці», - розповів старший слідчий Подільського управління поліції Богдан Злотенко.

За даним фактом були розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За рішенням суду на період досудового розслідування чоловік перебував під вартою.

«Наразі досудове розслідування завершено, матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до Подільського районного суду міста Києва. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі» - додав правоохоронець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: