У Києві судитимуть зухвалого водія, який збив на «зебрі» дідуся

У Києві судитимуть зухвалого водія, який збив на «зебрі» дідуся
Водій не зменшив швидкість біля пішохідного переходу та збив літнього чоловіка
Фото: скріншот відео

Водій неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за порушення ПДР

Київською місцевою прокуратурою № 5 скеровано до суду обвинувальний акт щодо 27-річного водія, який, зухвало нехтуючи правилами дорожнього руху, здійснив наїзд на 90-річного пішохода.

Інцидент стався в січні поточного року на проспекті Бандери в Оболонському районі столиці. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

Водій автомобіля KIA, рухаючись поблизу торговельного центру, грубо порушив вимоги ПДР, не зменшив швидкість біля пішохідного переходу та збив літнього чоловіка.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждалому спричинено середньої тяжкості тілесні ушкодження у вигляді гематом, садин, уламкових переломів стегневої та великогомілкової кісток зі зміщенням уламків.

Дії горе-водія органом досудового розслідування кваліфіковано за ч. 1 ст. 286 КК України.

Крім того, встановлено, що водій був позбавлений права керування транспортним засобом, оскільки неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за порушення ПДР.

Наразі обвинувальний акт відносно водія скеровано до Оболонського районного суду Києва для розгляду по суті.

Як повідомлялося, 24 березня на вул. Луначарського у Дніпровському районі столиці водій легкового авто збив на пішохідному переході жінку 1982 року народження та дитину 6-річного віку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: