У Києві тривають зйомки пригодницького фентезі-фільму «Фокстер & Макс» (фото)

У Києві тривають зйомки пригодницького фентезі-фільму «Фокстер & Макс» (фото)

Знімальний майданчик картини, розташований на території «Арт-заводу Платформа», відвідали представники ЗМІ та керівництво Держкіно.

Пилип Іллєнко привітав команду фільму і зазначив: «За українськими мірками, це відносно дорогий продакшн, у ньому буде багато екшн-сцен та комп'ютерної графіки. Можливо, у нас народяться нові зірки, адже у зйомках задіяні діти. Тож ми затамували подих і сподіваємося на гарний результат».

Про це інформує прес-служба Держкіно, повідомляє «Главком».

Стрічка розповість про пригоди хлопчика Макса, який виявляє, що намальоване ним графіті собаки оживає у вигляді пса нано-робота із суперможливостями. Але тепер за ними обома полює небезпечний злочинець, що не зупиниться ні перед чим, аби заволодіти нано-технологією, яка випадково опинилася у школяра. 

Проект фільму став переможцем 8-го конкурсного відбору Держкіно. Виробництво стрічки здійснює компанія «Пронто Фільм». Держкіно профінансувало 90% загальної вартості виробництва, що становить 38 млн 40 тис. грн. Режисером є Анатолій Матешко, продюсери – Максим Асадчий і Катерина Копилова. Над сценарієм працювали Анастасія Матешко та канадський сценарист Скотт Парізьєн.

Прем’єра картини «Фокстер&Макс» запланована на кінець 2018-го року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: