У Києві відбудеться міська спартакіада серед потерпілих на виробництві

У Києві відбудеться міська спартакіада серед потерпілих на виробництві

За результатами змагань буде сформована команда для участі у фінальних змаганнях VІI Всеукраїнської спартакіади

У п’ятницю, 21 червня, об 11:00 розпочнеться VІI Київська міська спартакіада серед потерпілих на виробництві «Сила духу».

У програмі спартакіади настільний теніс, шахи, гирьовий спорт, армспорт, дартс, бомбаскет (кидання м’яча у баскетбольне кільце). Про це повідомляє пресслужба Київської міської держадміністрації.

Основна мета проекту «Сила духу» – соціально-психологічна адаптація потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, а також залучення таких киян до участі у громадському житті, заняття спортом і фізичною культурою.

За результатами київської спартакіади буде сформована збірна команда управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Києві, яка візьме участь у фінальних змаганнях VІI Всеукраїнської спартакіади потерпілих на виробництві «Сила духу» в Ужгороді 18-20 вересня.

Організатори події: управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Києві, Київська міська організація фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

Місце проведення: вул. Мілютенка, 6-А, спортивна база Київського національного торговельно-економічного університету (поблизу станції метро «Лісова»).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: