У Києві зафіксовано 279 випадків Covid-19

У Києві зафіксовано 279 випадків Covid-19

Кількість виявлених хворих на коронавірус за добу зросла на 12 осіб

За минулу добу кількість киян, у яких виявлено коронавірус, збільшилася ще на 12 людей. Одна людина померла. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Кількість киян, що захворіли на коронавірус, за минулу добу збільшилася на 12 людей. З них – четверо дітей. І один медпрацівник. Один випадок за минулу добу - летальний. Загалом у столиці вже 279 підтверджених випадків захворювання на Covid-19», - сказав Кличко.

Він зауважив, що захворіли три жінки віком від 34 до 41 року та двоє дівчаток – їм по три роки. А також п'ятеро чоловіків - від 31 до 67 років. І двоє хлопчиків – шести та п'ятнадцяти років.

Один чоловік, 36-ти років, помер.

«За життя чоловіка майже два тижні боролися лікарі Олександрівської лікарні. Він був підключений до апарату ЕКМО – насичення крові киснем. Але у чоловіка були дуже вражені легені. Тому врятувати його не вдалося», - сказав мер Києва.

З киян, у яких виявлено Covid-19 минулої доби, госпіталізували двох пацієнтів. Інші 10 лікуються вдома, на самоізоляції, під контролем лікарів.

Більшість киян, у яких діагноз підтвердився за минулу добу, за межі країни останнім часом не виїжджали, тобто були інфіковані в Україні.

«Я ще раз звертаюся: серйозно ставтеся до свого здоров'я. Як тільки відчуваєте симптоми захворювання, - одразу звертайтеся до лікарів, щоб вчасно отримати необхідну допомогу і лікування», - підкреслив Кличко.

6 квітня Кличко повідомив про 267 підтверджених випадків захворювання на Covid-19. Того ж дня в Олександрівській клінічній лікарні міста Києва від коронавірусу Covid-19 помер пацієнт, за життя якого медики боролися кілька тижнів.

Згідно з даними Центру громадського здоров’я України, станом на ранок 7 квітня, у Києві 253 лабораторно підтверджених випадки Covid-19, з них чотири летальних.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: