У Києві «замінували» ТРЦ «Магелан». Було евакуйовано три тисячі людей

У Києві «замінували» ТРЦ «Магелан». Було евакуйовано три тисячі людей

Поліція повідомила про неправдиве повідомлення про замінування

Фото: Радіо Свобода

Повідомлення виявилось неправдивим

Поліція перевірила інформацію про замінування торгівельно-розважального центру «Магелан» у Києві. Жодних вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено. Заклад працює у звичному режимі. Про це інформує поліція Києва.

За її даними, інформація про замінування ТРЦ надійшла до чергової частини Головного управління поліції м. Києва сьогодні близько 13-ї години.

За адресою об’єкта, який розташований на проспекті Академіка Глушкова, виїхали представники структурних підрозділів поліції, спеціалісти вибухотехнічних служб, кінологи та рятувальники. На час перевірки приміщення та прилеглої до нього території поліцейські евакуювали близько 3-х тисяч працівників та відвідувачів центру. Проведеним оглядом жодних вибухових речовин та підозрілих предметів не виявлено.

Матеріали за цими фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення Голосіївського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи для встановлення особи, яка повідомила про замінування.

Нагадаємо, у Львові у різдвяну ніч «замінували» СБУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: