Поліція затримала заступника голови КМДА, – ЗМІ (відео, фото)

Поліція затримала заступника голови КМДА, – ЗМІ (відео, фото)
У Києві затримали заступника голови КМДА за напад на поліцейського
Фото: Київ оперативний

Поліція зупинила Mercedes у Києві за незначне порушення ПДД, але ситуація перейшла у конфлікт із бійкою

У Києві затримали заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака.

Про це пише «Київ Оперативний».

Повідомляється, що на вулиці Льва Толстого правоохоронці зупинили автомобіль Mercedes, щоб зробити зауваження водію, який забув увімкнути фари.

У телеграм-каналі народного депутата від «Слуги народу» Олександра Дубінського мовиться, що за кермом автомобіля була Людмила Костенко – депутатка Київської міської ради, заступниця голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, – яка, «за попередніми даними, перебувала у стані алкогольного сп'яніння».

У «Київ Оперативний» пишуть, що чоловік «постійно промовляв «та ви знаєте кто ми», «та завтра от вас тут і слєда не будет» тощо.

.jpg_91

«Так, як на його репліки ніхто не реагував, він вирішив вийти із авто, почав чіплятися до інспектора патрульної поліції, а потім взагалі накинувся на нього із кулаками. Неадекватного дебошира-заступника затримали, а правоохоронцю викликали швидку і госпіталізували із травмою», - йдеться у повідомленні.

Дубінський же пише, що Слончак «вдарив у обличчя інспектора поліції».

1_27

Автомобіль відправили на штрафну стоянку, поліцейському надали медичну допомогу, нападника ж затримали. Депутатка Костенко відмовилася проходити будь-які тести на наявність алкоголю в крові.

До слова, у Києві в п’ятницю, 24 квітня, чоловік, який перебував у розшуку, відкрив вогонь по поліцейському, поранивши його в ногу.

Зловмисника вдалося затримати.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: