У «Київпастрансі» запевняють, що пасажирам забезпечено комфортний проїзд

У «Київпастрансі» запевняють, що пасажирам забезпечено комфортний проїзд
Громадський транспорт курсує без дотримання графіку руху

Комунальники заявили, що працюють на всі 100%

Попри снігопад, випуск громадського транспорту в столиці забезпечено в повному обсязі. Про це повідомив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко, інформує прес-служба КМДА.

«Початок весни виявився сніжним, але комунальники працюють на всі 100%, щоб кожен пасажир їздив із комфортом. У звʼязку з негодою, із 6:30 введено оперативне положення – курсування без дотримання графіка руху – на всіх маршрутах громадського транспорту. Хочу наголосити, що для забезпечення належних пасажирських перевезень підприємством проводяться постійні роботи із збільшення випуску рухомого складу на міські маршрути громадського транспорту», – зазначив Левченко.

У КП «Київпастранс» повідомили, що під час надзвичайних ситуацій організовано роботу до 62 бригад у кількості 250 працівників. Також на зупинках громадського транспорту та на територіях, які знаходяться на балансі КП «Київпастранс», працюють 12 трамвайних снігоочисників, 24 одиниці механізованої техніки для прибирання та вивозу снігу. Для уникнення обледеніння контактної мережі організовано нічний рух електротранспорту до 40 одиниць рухомого складу. Окрім того, працюють нічні розвозки, які контролюють стан доріг і контактної мережі.

Наразі на маршрутах у Києві курсують 216 трамваїв (із 216), тролейбусів 393 (із 393) та 352 автобуси (із 352).

Як повідомлялося, станом на ранок четверга, у столиці випало 20 см снігу. У зв'язку з цим у графіку руху громадського транспорту відбулися зміни, людям доводилося штурмувати тролейбуси та автобуси.

Комунальники працюють у посиленому режимі та наполегливо просять власників транспортних засобів не залишати автівки обабіч вулиць і доріг, щоб не заважати спецтехніці оперативно прибирати проїзні частини від снігу.

Через сильний снігопад на в’їздах до столиці вранці утворилися величезні затори. У столиці зупинився рух на лінії швидкісного трамвая. На Святошино сталася масштабна ДТП.

Як повідомляв «Главком», у столиці України сьогодні і завтра будуть втримуватися складні погодні умови. Причина в тому, що Київ знаходиться наразі в епіцентрі циклону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: