Синоптик розповіла, скільки у Києві ще лютуватиме негода

Синоптик розповіла, скільки у Києві ще лютуватиме негода

Київ наразі знаходиться практично в епіцентрі циклону

У столиці України сьогодні і завтра будуть втримуватися складні погодні умови. Причина в тому, що Київ знаходиться наразі в епіцентрі циклону. Про це на своїй сторінці ФБ розповіла синоптик Наталка Діденко.

«Кияни! Ми - практично в епіцентрі циклону. Тому снігопади, снігові замети, хуртовини, штормовий вітер - все це до кінця дня і навіть найближчої ночі», — пише Діденко.

Синоптик радить водіям та пішоходам рухайтись обережно і «в сто разів повільніше», людям із серцево-судинними недугами, малюкам та людям похилого віку без особливої потреби старатися не виходити на вулицю.
«Враховуючи поєднання низької температури повітря та сильних снігопадів - усім киянам краще перебувати в приміщеннях, або з можливістю швидко десь забігти і відігрітися. Про автомобілі - самі розумієте. Їх доведеться довго відчищати чи відкопувати.Тому краще залишіть їх в безпечному місці», — говорить синоптик.

Діденко зазначає, що 2-го березня у столиці.відбудеться послаблення опадів, але 3-го березня в Україну знову ввірветься черговий активний циклон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: