Через снігопад у Києві на два дні закриваються школи і дитсадки

Через снігопад у Києві на два дні закриваються школи і дитсадки
Навчання у столичних школах припиниться на два дні

Організаціям Києва рекомендовано скоротити сьогодні робочий день

Школи столиці отримали розпорядження в п’ятницю, 2 березня, і робочу суботу, 3 березня, скасувати навчання, а дитсадкам рекомендували теж призупинити роботу на ці два дні. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час засідання Київради, повідомляє прес-служба мера.

Крім того, організаціям Києва рекомендовано скоротити сьогодні робочий день.

«Ми звертаємося до всіх організацій Києва оголосити сьогодні короткий робочий день. Щоб увечері не було пікового навантаження на транспортну інфраструктуру столиці», - сказав мер.

Крім того, столична влада, оскільки погодні умови, за прогнозами, не покращаться до завтра, звернулася з проханням до Міноборони та МВС для залучення особового складу в прибиранні вулиць міста.

Як повідомилялося, наразі у столиці уже випало 20 см снігу. У зв'язку з цим у графіку руху громадського транспорту відбулися зміни, людям доводиться штурмувати тролейбуси та автобуси.

Комунальники працюють у посиленому режимі та наполегливо просять власників транспортних засобів не залишати автівки обабіч вулиць і доріг, щоб не заважати спецтехніці оперативно прибирати проїзні частини від снігу.

Через сильний снігопад на в’їздах до столиці вранці утворилися величезні затори. У столиці зупинився рух на лінії швидкісного трамвая. На Святошино сталася масштабна ДТП.

Як повідомляв «Главком», у столиці України сьогодні і завтра будуть втримуватися складні погодні умови. Причина в тому, що Київ знаходиться наразі в епіцентрі циклону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: