У київській мерії запевнили, що ліцей №142 не знесуть

У київській мерії запевнили, що ліцей №142 не знесуть
Київський фізико-математичний ліцей №142
Фото: Сегодня

Будівля ліцею пройде комплексну перевірку

Інформація про можливе знесення фізико-математичного ліцею №142 у Солом’янському районі Києва не відповідає дійсності. Про це на брифінгу повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Неодноразово звучала інформація про знесення цієї будівлі. Це все не відповідає дійсності, в частині знесення», - сказав він.

Поворозник повідомив, що будівля ліцею пройде комплексну перевірку. «Комплексна перевірка включає в себе всі роботи, які визначені держстандартами і будівельним нормами. Мають обстежити конструкції, фундамент, дах, перекриття, балки, входи, сходи, для того щоб дати оцінку стану цієї будівлі. Будинок побудований в 1932 році», - сказав він.

За його словами, такі роботи коштуватимуть близько 500-600 тисяч гривень.

Учні ліцею не навчатимуться тиждень. «На цьому тижні оголошено канікули для дітей, які навчаються в цій школі. Протягом цього тижня ми повинні провести щоденний огляд стану цієї будівлі», - сказав Поворозник.

Він зазначив, що необхідно простежити за динамікою деформації швів у ліцеї.

Як повідомлялося, у Києві закривається ліцей №142 на вул. Політехнічній 2-в. Це спричинило скандал. З'явилася інформація, що будівлю школи можуть знести.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: