Весняний призов: у комісаріаті розповіли, чим забезпечують призовників-киян

Весняний призов: у комісаріаті розповіли, чим забезпечують призовників-киян

При призові виплачується одноразова грошова допомога у розмірі 3 524 грн для перших потреб

Громадянам, які призиваються зараз на строкову службу, держава забезпечує соціальний і правовий пакети. Про це заявив в ефірі телеканалу «Київ» заступник військового комісара Київського міського військового комісаріату – начальник групи по роботі з особовим складом та громадськістю підполковник Ігор Слюсаренко.

Він наголосив, що за такими громадянами, відповідно до статі 119 Трудового Кодексу, зберігається робоче місце, якщо вони працювали, їм іде стаж роботи, середньомісячні заробітні виплати. Крім цього, при призові виплачується одноразова грошова допомога у розмірі 3 524 грн для перших потреб. 

Заступник військового комісара також зауважив, що зарплата у військовослужбовців строкової служби поки недостатня – від 154 до 245 гривень на місяць.

Разом з тим, за словами Слюсаренка, на строковій службі забезпечується безкоштовне харчування у сучасних їдальнях. При прибутті до військової частини призовників повністю забезпечують речовим майном, усім необхідним для проходження військової служби.

Нагадаємо, в Україні у понеділок, 2 квітня, стартував весняний призов на строкову службу, який буде тривати до кінця травня.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: