У неділю у столиці курсуватиме ретропоїзд

У неділю у столиці курсуватиме ретропоїзд
Ретропоїзд курсуватиме за маршрутом Київ-Пасажирський – Київ-Волинський – Київ-Петрівка – Дарниця – Київ-Деміївський – Київ-Пасажирський

Подорож святковим поїздом триватиме дві з половиною години

У неділю, 4 листопада, у День залізничника України у Києві курсуватиме святковий ретропоїзд №897/898, яким матимуть змогу скористатися всі охочі кияни та гості столиці.

Поїзд вирушить зі станції Київ-Пасажирський о 13:45, а закінчуватиметься подорож прибуттям на головний вокзал столиці о 16:19. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Склад поїзда буде представлений п’ятьма комфортабельними вагонами з місцями для сидіння та вагоном-рестораном. Святковий поїзд поведе паровоз серії Л 4600, 1952 року побудови, на чолі з локомотивною бригадою з депо станції Сновськ, яке засноване в 1873 році та є базовим підприємством з обслуговування паровозів в Україні.

«Поїзд курсуватиме за маршрутом Київ-Пасажирський – Київ-Волинський – Київ-Петрівка – Дарниця – Київ-Деміївський – Київ-Пасажирський. Під час цієї подорожі, яка триватиме дві з половиною години, пасажири зможуть помилуватися краєвидами столиці та Дніпром, побачити вантажні й пасажирські станції, локомотивні депо, історичну пам’ятку – будівлю депо Київ-Московський, яке свого часу було основним для вантажних паровозів», - йдеться в повідомленні УЗ.

Ціна квитка у вагоні першого класу становить 91,90 грн для дорослих і 73,41 грн для дітей, у вагоні другого класу – 36,10 грн для дорослих і 27,08 грн для дітей.

Квитки на ретропоїзд можна придбати в залізничних касах або онлайн.

Нагадаємо, із Центрального залізничного вокзалу Києва до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» експрес буде запущено до кінця листопада.

До аеропорту «Бориспіль» курсуватимуть 5 рейкових автобусів.

«Укрзалізниця» закінчила процедуру офіційного затвердження назви залізничної станції, яка будується біля аеропорту «Бориспіль». Нова станція носитиме назву «Бориспіль-аеропорт».

22 жовтня «Укрзалізниця» показала, як виглядатиме експрес, що курсуватиме до «Борисполя».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: