У столичній дитячій лікарні всі бокси заповнені дітьми, хворими на коронавірус (відео)

У столичній дитячій лікарні всі бокси заповнені дітьми, хворими на коронавірус (відео)
Віталій Кличко побував у міській дитячій інфекційній лікарні
Фото: скріншот відео

У Києві 126 дітей захворіли на коронавірус

Сьогодні у Києві серед хворих на коронавірус чимало дітей. 17 дітей і підлітків перебувають в лікарнях міста. Про це столичний голова Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Окремо підкреслю: в Києві хворіє багато дітей - від немовлят до підлітків. Причина – перш за все, недбалість і недотримання правил батьками. Нехтування елементарними рекомендаціями. Сьогодні в столиці 126 хворих дітей. В лікарнях – перебувають 17 дітей і підлітків», - розповів мер.

Він побував 12 травня у міській дитячій інфекційній лікарні. «Так я вам скажу, всі бокси в ній заповнені хворими дітьми і пацієнтами з підозрою на коронавірус», - наголосив Кличко.

«Я ще раз закликаю батьків: не ведіть дітей на майданчики, в публічні місця, не відпускайте безконтрольно гуляти. Ви несете відповідальність за здоров’я своєї дитини. Не будьте легковажними!» - звернувся до киян Кличко.

Він також показав репортаж з лікарні, який відзняв на телефон.

Як повідомлялося, станом на ранок 13 травня, у Києві підтверджено 1960 випадків Covid-19. Такі дані оприлюднило Міністерство охорони здоров'я України. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 30 осіб. 

За минулу добу в Києві від коронавірусу померли двоє людей. Усього за цей час – 40 летальних випадків. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: